Musik
0   4

Bagsværd-lærere bag musikalsk julekalender om corona og jætter

Loke har stjålet kuren mod corona. Dét er omdrejningspunktet for en julekalender, som en gruppe lærere har lavet til eleverne på Bagsværd Skole. Alle andre skoler kan dog også følge med i jagten på kuren på Youtube.

Nicolai Munch er både sangskriver og lærer på Bagsværd Skole og er idemand, manuskriptforfatter og komponist på julekalenderen, som kommer i 14 afsnit, ét til hver skoledag i december. Kalenderen hedder 'Jagten på den forsvundne coronakur' og er inspireret af nordisk mytologi. Den handler om fire aser, som går på Tønsberg Skole i Asgård, og skal rejse igennem de ni riger for at finde Loke, som har stjålet kuren mod corona.

 Kendingsmelodien 'Magisk tid'.


Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Musiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Musiklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
756 andre er allerede tilmeldt

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.668 andre er allerede tilmeldt