Debat Anders Bondo Christensen
0   6

Formandens eftermæle

Jeg ser i Folkeskolennummer 14, at Pernille List Kristensen, tillidsrepræsentant ved Højmarkskolen i Holsted, ønsker en ny formand for Danmarks Lærerforening, der har »mere positiv fokus på, hvad man står for, i stedet for negativ fokus på, hvad man er imod. En udvikling i retning mod at finde løsninger i stedet for at skabe konflikter«.

Underforstået at Anders Bondo Christensen har været negativ og skabt konflikter.

Artiklen fortsætter under banneret

I hvilken verden lever hun? I de 18 år, Anders Bondo Christensen har været formand for foreningen, har han altid været positiv og søgt løsninger. Men det er åbenbart lykkedes for KL og Michael Ziegler at skabe et image om ham som en person med »nejhatten« på, så det har slået rod langt ind i medlemmernes rækker.

Jeg vil ønske, at Anders Bondo Christensens eftermæle må blive, at han opnåede langt bedre resultater, end man kunne forvente, når man var oppe imod en overvældende modstander, der til tider havde statsmagten i ryggen.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ