0   3

200 år med elektromagnetisme fejres rundt om i landet

I år er det 200 år siden, at Hans Christian Ørsted opdagede elektromagnetismen. Det fejres med et landsdækkende formidlingsinitiativ ’HCØ2020’. Projektet består af en lang række udstillinger landet over og er initieret af DTU og ledes i et konsortium af danske universiteter, ASTRA, Experimentarium og det Kongelige Danske Videnskabernes Selskab. I øjeblikket er der eksempelvis en udstilling i Rundetårn i København med foredrag og forsøg. Se oversigten over de mange udstillinger i linket.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.554 andre er allerede tilmeldt