Natur/teknologi
0   7

Opdag vores natur

Du har måske set med, når »Vilde vidunderlige Danmark« har rullet over skærmen på DR, og skuespiller Lars Mikkelsen blandt andet har fortalt om halsbåndmusen eller rævemor? DR har i år ekstra fokus på at dække naturen. Det kan skoleelever på alle trin også få gavn af gennem undervisningsmaterialer, der er gratis tilgængelige. De yngste kan med hjælp fra »Lille Nørd«-programmerne spotte dyr omkring skolens matrikel, mellemtrinseleverne kan i natur/teknologi løse mysterier om mistænkte dyr i et interaktivt spil, og de ældste elever kan blive klogere på film- og tv-produktion om natur i faget dansk. Efter sommerferien kommer der flere undervisningsforløb til alle trin, der indeholder en bred vifte af fag i grundskolen.

Se materialet: dr.dk/skole/artikler/overblik-mere-end-12-nye-undervisningsmaterialer-om-dansk-natur

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.468 andre er allerede tilmeldt