Uskolet
0   11

Flere skoler: Vi gør hele næste skoleår analogt efter sommerferien

En slags detox oven på forårets ekstreme digitale tvangsfodring. Sådan betegner flere skoler selv deres beslutning om, at undervisningen hele det kommende skoleår skal være 100 procent analog og afvikles uden anvendelse af nogen former for tekniske hjælpemidler.

»Vi går all in på analogi«, fortæller en glad lærer. »Det mest virtuelle på min arbejdsplads i skoleåret 2020-2021 vil være en overheadprojektor - og kaffemaskinen«.

Artiklen fortsætter under banneret

Læreren ser frem til at sænke skuldrene i et helt skærmfrit år med fysisk nærvær, afslappet øjenkontakt og blyantspidsere, blækregning og papirbøger.

»Det kan lyde gammeldags, men jeg tror, vi har udviklet en slags flokimmunitet over for videokonferencer og e-bøger og digitale læringsplatforme«, forklarer læreren, der personligt glæder sig til igen at blive smurt fuldkommen ind i kridt i løbet af dagen, og peger på endnu en fordel ved arrangementet: »Når vi finder kontaktbøgerne frem igen, har vi også mulighed for at give Aula en tiltrængt pause«.

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre  alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ