Corona
0   10

Elev smittet med corona - klasse og lærere sendt i isolation

På Bakkeskolen Cosmos i Esbjerg er en elev fra 4. klasse blevet konstateret smittet med coronavirus. 15 klassekammerater og tre voksne er blevet sendt i isolation og bliver også testet for virus, skriver JydskeVestkysten.

"Vi har gennem hele forløbet fulgt retningslinjerne, og derfor føler vi os overbeviste om, at vi har isoleret smittekæden og sendt dem hjem, som vi skulle. Jeg vil i den forbindelse gerne rose forældrene og de ansatte for at agere stille og roligt og uden overdreven nervøsitet", siger skoleleder på Cosmos Morten Mærsk Schmidt til avisen.

Elevens forældre kontaktede skolen, og jf. kommunens retningslinjer blev elevens 15 klassekammerater og tre voksne sendt hjem i isolation. De skal nu testes for corona og må først vende tilbage til skolen, når de kan fremvise en negativ test.

Artiklen fortsætter under banneretKommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Julekonkurrence 2020 del 1/2

Ho ho ho, så er det blevet første søndag i advent!

Det fejrer vi med en julekonkurrence for alle, som er tilmeldt Folkeskolens ugentlige nyhedsbrev. Du kan vinde et gavekort til et ophold på et af de prisvindende Sinaturhoteller for to personer inkl. tre-retters middag, vin og morgenbuffet (værdi 3750 kr.).

Det eneste du skal gøre for at deltage er at være tilmeldt det ugentlige redaktionelle nyhedsbrev, da vi trækker en heldig vinder blandt alle tilmeldte d. 6/12 - du kan tilmelde dig på forsiden af folkeskolen.dk eller nederst på siden her folkeskolen.dk/nyhedsbrev
Du kan finde vores persondatapolitik m.m. her: folkeskolen.dk/oplysningspligt