Corona
0   17

Regeringen indkalder til pressemøde om genåbningen af skolen kl. 11

Om cirka en time vil Pernille Rosenkrantz-Theil formentlig give svar på, hvordan regeringen forventer, at skolerne skal genåbne for eleverne i 0.-5. klasse efter påske.

Regeringen har netop indkaldt til pressemøde, hvor emnet ifølge pressemeddelelsen vil være "status på situationen vedrørende coronavirus/COVID-19 i forlængelse af udmeldingen om en kontrolleret genåbning af det danske samfund".

På pressemødet deltager børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil. 

Artiklen fortsætter under banneret

Derfor tyder meget på, at lærere, forældre og elever vil få svar på nogle af de mange spørgsmål, de sidder inde med om, hvordan regeringen og myndighederne forventer, at skolerne onsdag efter påske skal genåbne for eleverne i 0.-5. klasse.

På pressemødet deltager også formand for KL Jacob Bundsgaard, direktør i Sundhedsstyrelsen Søren Brostrøm og erhvervsminister Simon Kollerup.

Folkeskolen.dk dækker naturligvis pressemødet. 

I går aftes udkom Sundhedsstyrelsen med den vejledning, der skal danne grundlag for skolernes planlægning af en gradvis genåbning efter påske.

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Julekonkurrence 2020 del 1/2

Ho ho ho, så er det blevet første søndag i advent!

Det fejrer vi med en julekonkurrence for alle, som er tilmeldt Folkeskolens ugentlige nyhedsbrev. Du kan vinde et gavekort til et ophold på et af de prisvindende Sinaturhoteller for to personer inkl. tre-retters middag, vin og morgenbuffet (værdi 3750 kr.).

Det eneste du skal gøre for at deltage er at være tilmeldt det ugentlige redaktionelle nyhedsbrev, da vi trækker en heldig vinder blandt alle tilmeldte d. 6/12 - du kan tilmelde dig på forsiden af folkeskolen.dk eller nederst på siden her folkeskolen.dk/nyhedsbrev
Du kan finde vores persondatapolitik m.m. her: folkeskolen.dk/oplysningspligt