Regeringen indkalder til pressemøde om genåbningen af skolen kl. 11

Om cirka en time vil Pernille Rosenkrantz-Theil formentlig give svar på, hvordan regeringen forventer, at skolerne skal genåbne for eleverne i 0.-5. klasse efter påske.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Regeringen har netop indkaldt til pressemøde, hvor emnet ifølge pressemeddelelsen vil være "status på situationen vedrørende coronavirus/COVID-19 i forlængelse af udmeldingen om en kontrolleret genåbning af det danske samfund".

På pressemødet deltager børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil. 

Derfor tyder meget på, at lærere, forældre og elever vil få svar på nogle af de mange spørgsmål, de sidder inde med om, hvordan regeringen og myndighederne forventer, at skolerne onsdag efter påske skal genåbne for eleverne i 0.-5. klasse.

På pressemødet deltager også formand for KL Jacob Bundsgaard, direktør i Sundhedsstyrelsen Søren Brostrøm og erhvervsminister Simon Kollerup.

Folkeskolen.dk dækker naturligvis pressemødet. 

I går aftes udkom Sundhedsstyrelsen med den vejledning, der skal danne grundlag for skolernes planlægning af en gradvis genåbning efter påske.

Sundhedsstyrelsen: Børn fra hjem med coronasygdom må gerne komme i skole