Debat

Bægeret er mere end fuldt

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Medlemmer af kreds 13 på Skottegårdsskolen i Tårnby ønsker at tilkendegive vores støtte til lærerne i Aalborg.

Vi forstår jeres reaktion på de bebudede besparelser på folkeskoleområdet.

Det er på tide, at vores arbejdsgivere erkender, at de bærer det største ansvar for, at folkeskolen kan leve op til de krav, folkeskoleloven og vores landspolitikere kræver.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

De foreslåede besparelser kommer på et tidspunkt, hvor lærerne gennem de sidste 10-15 år har kæmpet for at leve op til de ofte modsatrettede krav, der stilles fra forskellige samfundsgrupperinger.

Hvis tendensen med stramninger fortsætter, hvis Aalborg Kommunes eksempel smitter af på landets øvrige kommuner, må det forudses, at den danske folkeskole mister en stor del af en professionel, dygtig og engageret lærerstand, samtidig med at det bliver endnu sværere at rekruttere nye lærere.

Vi kan snart ikke mere!

På medlemmernes vegne:

Helen Bjørn

tillidsrepræsentant Skottegårdsskolen, Tårnby