Debat

Det vigtigste overenskomsttema

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I forbindelse med overenskomstforhandlingerne - selv om de i skrivende stund er brudt sammen - må det nu være på tide, at DLF gør noget alvorligt ved de overenskomstansattes elendige pensioner.

Det er simpelthen totalt uacceptabelt, at overenskomstansatte kan se frem til latterligt lave pensionsudbetalinger, når den tid kommer. Sammenholdt med størrelsen af tjenestemændenes pensioner falder de overenskomstansattes helt igennem.

Umiddelbart skulle man ikke tro, at hovedparten af foreningens medlemmer i dag er overenskomstansatte, for der er sandelig ikke gjort meget for at forbedre denne gruppes pension.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Jeg kan fuldt ud tilslutte mig en tidligere skribents profeti om, at hvis ikke DLF vågner op og gør noget seriøst ved problemet, så kan en sprængning af foreningen blive udgangen på sigt.

Derfor bør de overenskomstansattes pension være hovedtemaet ved de kommende forhandlinger.

Lars Prier

Tåstrup