Debat

Hvordan fremmer vi programmering og IT? Gratis undervisning i IT sprog for 9. klasser

HTML5 og CSS3

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

HTML5 er egentlig et såkaldt "markup language" til at strukturere og præsentere indhold på World Wide Web og er en vigtig internet-teknologi. Det er således femte version af HTML-standarden og blev offentliggjort i oktober 2014. Den første version blev lavet i 1990 og standardiseret som HTML4. Det blev HTML4 således i 1997.

Nu er jeg blevet kandidat i IT og læring. Jeg har i den forbindelse fået mulighed for at undervise i HTML5 og CSS3 i lokaler hos Beruf Frederiksberg, København, hvor i også kan finde forskelligt læringsmateriale inden for webudvikling.

Derfor vil jeg gerne invitere 9. klasser på besøg d. 5. december til en grundlæggende gennemgang af HTML5 og CSS3, som bruges til at lave hjemmesider og er et vigtigt sprog for at få internettet til at hænge sammen.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Oplægget er gratis og tager 1 time. Læringsmålet er at give en forståelse for, hvordan forskellige sprog fungerer og inspirere deltagerne til selv at begynde at kode.

Kontakt angående deltagelse på info@beruf.dk.