Debat

Der var engang

Hvordan fastholder vi medlemmer i fraktion 4?

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Der var engang. Sådan begynder mange eventyr, men der var også engang, hvor det var en selvfølge, at var man lærer, så var man også medlem af Danmarks Lærerforening, og man forblev medlem, også når man ikke længere var aktiv på arbejdsmarkedet. Sådan er det desværre ikke mere. Lærerforeningen mister i dag medlemmer blandt de aktive og også blandt fraktion 4.

På fraktion fires ekstraordinære årsmøde d. 29. og 30. september skal vi diskutere, hvad der skal til for at fastholde medlemmerne af DLF, også efter de er gået på pension.

Er det fordi man ikke kender fordelene ved at vedblive som medlem af DLF?

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Er det fordi man ikke bliver oplyst om kredsens arbejde for pensionister, når man går på pension?

Er det fordi man ikke kender til, hvad de lokale pensionistudvalg arrangerer af møder og sociale tiltag?

Er det fordi ………

Fortsæt selv listen og kom gerne med input og ideer til, hvordan man kan fastholde medlemmerne i lærerforeningen.

Eventyrerne slutter ofte godt; forhåbentlig slutter også vores opråb godt, så flere ved overgangen til pensionisttilværelsen vælger at blive i foreningen

Powered by Labrador CMS