Debat

Stem på Monika Stabel

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Fraktion 4 har ti pladser blandt de delegerede til kongressen, og det er her, vore forhold som pensionister skal både behandles og fremmes. Derfor er det nødvendigt, at vi bakker op om vore repræsentanter og får stemt på kandidaterne.

Holstebroegnens Lærerkreds, kreds 123, vil gerne pege på vores forhenværende kredsformand, Monika Stabel, som gennem ti år har gjort et stort arbejde ikke mindst for pensionisterne i vores kreds.

Det seneste år har hun været medlem af pensionistbestyrelsen og vil fremover arbejde her. Monika har om nogen en finger på pulsen for, hvad der rører sig på pensionistfronten, og hun vil være en rigtig god repræsentant for vores fraktion i kongressen, så jeg anbefaler på det kraftigste, at man placerer alle sine stemmer på Monika.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Powered by Labrador CMS