Folkeskolen holder stand

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I dagene 15.-18. november er der for tiende gang Messe for Undervisningsmidler i forbindelse med bogmessen i Forum i København.

Det lille jubilæum markeres blandt andet med en forelæsning af professor Torben Weinreich, Danmarks Pædagogiske Universitet, der den 15. november, klokken 16, taler om Lysten og Lærdommen - glæden og engagementet ved gode undervisningsmaterialer. Han stiller op til debat bagefter, og det foregår i Bogcafeen.

Nærværende blad og dets digitale aflægger www.folkeskolen.dk har i år en stand på messen. Her vil vi vise og fortælle læserne noget om arbejdet bag de henved 1.000 anmeldelser, der hvert år bringes i bladet. Det foregår løbende over de fire dage, og i særdeleshed ved vores eget arrangement fredag den 16. november, klokken 15, i Pædagogisk Café. Her vil to af bladets erfarne anmeldere, Jens Raahauge og Kaare Øster, give deres bud på, hvad et godt undervisningsmateriale er - og hvordan man anmelder det.

Derudover flytter netredaktionen midlertidigt til Forum, hvor den fra stand nummer 236 vil udsende friske nyheder om skoleverdenen i almindelighed og undervisningsmiddelbranchen i særdeleshed.