Studerende på turné

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Bestyrelsesmedlemmer fra Lærerstuderendes Landskreds (LL) rejser i to uger landet tyndt. Turen går til 13 seminarier i hele landet, hvor de skal diskutere demokrati. Turen startede den 27. september i Skive og slutter den 8. oktober i Odense. Formålet er blandt andet at diskutere, hvordan skoleelever bliver demokratiske væsener, og om der overhovedet er demokrati i folkeskolen. Der er ingen færdige svar, så meningen er, at demokrati også skal være samtaleemne efter debatten. Hvert sted vil der være et panel, der består af tre bestyrelsesmedlemmer fra LL, en repræsentant fra seminariets personale, en studerende samt en lokal skoleleder.

Valg til kongres

Lærerstuderendes Landskreds skal vælge ti delegerede til Danmarks Lærerforenings kongres for perioden 1. november 1999 - 31. oktober 2001. Stemmesedlerne findes i LL-Nyt nummer 44 og skal senest være hos Danmarks Lærerforening den 13 oktober.