Glostrup har fået en børnepolitik

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

For første gang i kommunens historie har Glostrup fået en børnepolitik. Den kommer til at gælde for alle børn, fra de bliver født, til de går ud af 9. klasse.

Politikken består af seks overordnede målsætninger, som dækker over både skole-, kultur- og sundhedsområdet. Arbejdet med at opfylde de seks målsætninger giver sig udslag i 35 tiltag. Den nye børnepolitik gælder foreløbig i de næste tre år, hvorefter den vil blive evalueret.

»Børnepolitikken er et udtryk for et ønske om at skabe bevidsthed om de værdier, som vi i Glostrup gerne vil have som fundament for indsatsen på børneområdet. Der er tilmed skabt et godt grundlag for en virkeliggørelse af politikken i dagligdagen, idet den er formuleret på en måde, som gør den konkret, synlig og målbar«, siger formand for kommunens Børne- og Skoleudvalg Arne Christensen.

For yderligere information kontakt Arne Christensen på telefon 4061 7180, e-mail: arne.christensen@ ­glostrup.dk, eller skole- og kulturchef Niels Henrik Andersen på telefon 4323 6100, e-mail: niels-henrik.­ andersen@glostrup.dk