Kan bedre lide naturen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Skolen er kun pligt, siger elev på Station 9

Jeg har svært ved dansk og engelsk, derfor har jeg ikke valgt tysk. Jeg begyndte godt nok på valgholdet i tysk, men jeg blandede det engelske og det tyske, så derfor valgte jeg Station 8 i stedet og er nu fortsat i Station 9, siger Lisbeth Hvid fra 9.b på Eggeslevmagle Skole.

- Nu går det lige så stille fremad. I timerne her læser jeg mest lektier, læser en bog eller bruger computeren. Men jeg kan ikke lide at læse, så det er meget sjældent, jeg gør det derhjemme. Jeg har altid haft problemer med at læse.

Lisbeth Hvid ved endnu ikke, hvad hun vil efter 9. klasse.

- I fritiden rider jeg eller svømmer, og i alle ferierne arbejder jeg. Jeg skal nok ikke være landmand, men jeg kan godt lide at være ude i naturen. Jeg vil i hvert fald aldrig sidde på kontor, for det har jeg ikke talent for.

- Det bedste fag er matematik. Men jeg kan ikke lide at gå i skole. Man skal så meget, og man skal hele tiden sidde på en stol, konstaterer Lisbeth Hvid.