Debat

Tavshed om årsmøde

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg er ked af at erfare, at redaktør Thorkild Thejsen ikke er informeret om den epokegørende nyskabelse, som årsmødet for pensionister, ifølge formand for DLFs organisationsudvalg Astrid Schjødt Pedersen, er. Årsmødet er et eksempel på en kreativ nytænkning, som ikke er hverdagskost i DLF.

Dette møde, som var startskud til et aktivt pensionistarbejde over hele landet og til en slagkraftig pensionistpolitik i vores forening, ønskede Folkeskolen ikke at deltage i. Der er ikke mandskab til at dække noget sådant. Her må den manglende information til redaktøren om mødets karakter tages op på relevant sted. Når vi tager i betragtning, at der stort set ikke er stof for pensionister i bladet, synes jeg, at det er på tide, at redaktøren ændrer holdning. Debatsiderne har deres begrænsning på grund af de korte indlæg. De giver ikke mulighed for længere, dybdeborende artikler om vore pensioner, om overenskomstkrav set fra pensionisternes side, om ideer til pensionistarbejde. Der er mange ting, som kunne tages op i vores fagblad.

Forargelsen på årsmødet over Folkeskolens holdning til pensionister var til at tage og føle på.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Powered by Labrador CMS