Debat

Tak for pensionisttræf

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

På grund af en trængt økonomi på Folkeskolen kan vores oprindelige indlæg om Nordisk Pensionisttræf 2004 desværre ikke offentliggøres uden så kraftige beskæringer, at det for os bliver totalt intetsigende. Vi vil derfor nøjes med at ønske alle deltagerne en rigtig god sommer. Måske mødes vi til næste års pensionisttræf, hvor Sveriges Lärerförbund er vært. Træffet er fra den 12.-16. juni 2005.

Tak til hovedstyrelsesmedlem Lone Mygind Møller og de to medarbejdere fra DLFs sekretariat, Annette Bjerring og Charlotte Dilling, for et godt pensionisttræf.

Svar

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Vilma og Erik Andersen har ret i, at Folkeskolens økonomi styres stramt. Den almindelige maksimale længde på debatindlæg er 1.750 enheder; skribenterne er blevet tilbudt et længere indlæg på 3.000 enheder, men de afslog tilbuddet.

Thorkild Thejsen, chefredaktør, Folkeskolen

Powered by Labrador CMS