Debat

Årsmøde med succes, trods alt

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

14. og 15. juni afholdtes for første gang i foreningens historie et årsmøde for DLFs pensionerede medlemmer med deltagere fra hele landet, idet samtlige amter var repræsenteret.

Kun Folkeskolen glimrede ved sit fravær, angiveligt på grund af manglende kapacitet (læs: interesse), og dette opfattedes som en eklatant nedgørelse af det arbejde og den interesse, som 14.000 pensionistmedlemmer leverer. Og kom så ikke med floskelen om journalistisk frihed, dette drejer sig i stedet om forpligtigelse til alsidighed.

Den manglende journalistiske dækning kunne dog ikke forhindre, at årsmødet var en succes med et både vel forberedt og vel afviklet indhold, der gav ny inspiration og oplæg til et endnu bredere pensionistarbejde, både lokalt og centralt.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Powered by Labrador CMS