Carl Erik Peters-Lehm

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det var med stor sorg, vi den 22. marts fik at vide, at vores skoleinspektør, Carl Erik Peters-Lehm, var død. En chokerende meddelelse, som virkede meningsløs og uvirkelig.

Carl Erik nåede kun at være på skolen i tre et halvt år. Tiden på Troelskærskolen i Munkebo var en turbulent periode, der bød på store udfordringer for både ham og medarbejderne.

Men selv i den korte tid fik Carl Erik sat tydelige spor. Han satte en nødvendig udvikling i gang, som til fulde levede op til de krav, der stilles til en opdateret folkeskole. Han ønskede at forandre. Ikke for forandringens skyld men til gavn for eleverne og personalet. Heldigvis nåede flere af Carl Eriks ideer at blive implementeret på Troelskærskolen.

Carl Erik var et vidende menneske, men det var vigtigt for ham at uddelegere ansvar. Han havde en veludviklet evne til at se og gøre brug af sine medarbejderes kompetencer. Det var dog ikke blot som vores chef, vi lærte Carl Erik at kende. Han tog i høj grad del i skolens sociale liv.

Carl Erik engagerede sig i mange ting. Og når han gik ind i noget, gav han alt, hvad han havde.

Vi vil savne Carl Erik og beklager, at han ikke fik mulighed for at gøre det stykke arbejde færdigt, som han var begyndt på.

Medarbejderne på Troelskærskolen

Munkebo