Flere vindere

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Også i den forløbne uge har Folkeskolens redaktion haft den udsøgte fornøjelse at glæde en masse læsere med gode quiz-præmier. Ugepræmien, bogen 'Ondskabens filosofi' af den norske filosof Lars Fr. H. Svendsen, gik til Susanne Overgaard. Der var dagspræmier til Simone Arnkov (Etymologisk Ordbog), Marie Bang Malmstedt ('Hvem er afghanerne?'), Thomas Weinreich Madsen ('Den reflekterende praktiker'), Louise V. Jørgensen (folkeskolen.dk-taske), Laura Pedersen ('Den globale terrorisme'), Thomas Frandsen ('Skrive for at lære') og Ivan Nielsen (Balmain-kuglepen).

De har alle sammen svaret rigtigt på quiz-spørgsmål i sommerkonkurrencen på www.folkeskolen.dk. Klik ind og vær med - også i konkurrencen om hovedpræmierne, Den Store Danske Encyklopædi og cykler fra Winther Cykler.