Få det hele med på folkeskolen.dk

Skolenyheder fra de seneste fem uger ligger på nettet - og der kommer nye hver dag

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kampvalg om næstformandsposten i Københavns Lærerforening, en ny undersøgelse dokumenterer, at der ikke er plads til bøger i danske teenageres liv, en skole giver sin 9. klasse retskrivningsprøven fire timer før resten af landet, så eleverne kan gå hen på naboskolen og sladre om de svære ord, Odense Kommune slæber lærerne fra Abildgårdskolen i retten for to korte arbejdsnedlæggelser, og De Konservative vil indføre en ordning, hvor nyuddannede lærere går som føl hos en mere erfaren i et halvt år.

Det myldrer med nyheder om folkeskolen hver eneste dag - i aviser rundt om i landet, i radioaviser, tv-avis, på møder og konferencer. På www.folkeskolen.dk forsøger redaktionen at have overblikket og give læserne de vigtigste nyheder hurtigt. På alle hverdage lægger redaktionen tre-fire-fem nyheder på nettet. Måske kan du kun se de to nyeste, men hvis du scroller, altså med mus eller piletaster læser nedad på siden, finder du mange flere. Allernederst kan du klikke 'vis alle nyheder', og så får du en liste over de seneste fem ugers nyheder.

Nyhederne på www.folkeskolen.dk's forside består af en overskrift og fem-seks linjer, der opridser hovedindholdet. Man kan så klikke 'læs mere' og få nyheden i sin helhed. Her er der også mulighed for at maile artiklen videre til en kollega eller trykke på det lille printer-ikon og printe artiklen ud og måske hænge den på lærerværelsets opslagstavle.-