Fortællinger fra morgenstunden

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Din klasse kan godt begynde at øve sig på detektivhistorier, gysere, eventyr og fantasyfortællinger, for Danmarks Radio har sat tre afdelinger sammen om at udvikle en historie på baggrund af skoleelevers forslag. Bidragene bliver sat sammen af to forfattere og to musikere, og de færdige historier opføres live af professionelle skuespillere på Danmarks Radios P2 på de efterfølgende søndagsaftener. Mandag morgen i uge 39 og 40 ligger der på www.dr.dk/skole og www.dr.dk/piccolo to forskellige indledninger, som eleverne kan digte videre på. Hver aften skriver forfatterne sammen på dagens høst, resultatet iføres lydkulisse og ligger klar til næste morgens digteri.

Hvis man vil være med, skal man kontakte Lisbet Fibiger på lisf@dr.dk eller på telefon 2234 6629.

Man kan få en idé om, hvordan det kan udvikle sig, ved at læse om det tilsvarende projekt fra 2002 på www.dr.dk/piccolo under »Skriv dig ind«.

Powered by Labrador CMS