Skoletid

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Børn kan også have stor glæde af at arrangere rejser virtuelt. En skoleaktivitet kunne være at udstyre en gruppe skoleelever med en 'pose virtuelle danske kroner'. Elevernes opgave er herefter at planlægge en rejse for gruppen til et fælles ønsket rejsemål.

Eleverne arrangerer afrejsetidspunkt fra skolen (www.rejseplanen.dk/www.dsb.dk), lufthavn/færgeafgang (www.sas.dk/www.scanlines.dk, www.travelmarket.dk) og videre ud i verden. Afhængig af alder skal de skaffe nøjagtige optegnelser over priser på overnatning, transport og spise i pågældende område samt arrangere spændende og seværdige udflugter. Alt dette inden for en given tidsramme og budget.

Det vil være en spændende udfordring at arrangere rejser til ønskedestinationer eller tage på virtuelle opdagelsesrejser til eksotiske lande.