DLF på Internettet

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

DLF er nu kommet på Internettet med en hjemmeside, der hvidt på blåt fortæller om foreningens opbygning, forskellige aktiviteter og holdninger til en række aktuelle emner i folkeskolen.

På hjemmesiden kan du finde oplysninger om foreningen, blandt andet en oversigt over sekretariatets kontorer, hovedstyrelsens medlemmer, adresserne på de lokale kredse og DLF's samarbejdspartnere. Du kan samtidig læse de seneste pressemeddelelser, formandskabets debatindlæg og kronikker, som har været trykt i medierne, samt nogle af foreningens undersøgelser. Hjemmesiden indeholder også en kort præsentation af Lærerstuderendes Landskreds.

Hvis du vil vide, hvilke publikationer foreningen har udgivet de sidste år, så er der også mulighed for at finde dét på hjemmesiden, ligesom et minileksikon kort beskriver foreningens holdning til for eksempel kvalitetsudvikling, informationsteknologi og racisme.

Endelig indeholder hjemmesiden nogle udvalgte nøgletal om DLF og folkeskolen og links til andre relevante organisationer. Du kan finde DLF på adressen: www.dlf.org