Uskolet

Lærerband opløst: "Vi var nok for mange store ego’er"

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Efter en længere periode med uenigheder besluttede lærerbandet onsdag at gå hver til sit. Ifølge observatører kommer opløsningen ikke som nogen overraskelse.

"Deres optræden ved forårskoncerten i 2018 ændrede alt", mindes en fan fra lærerværelset. "Det var et forrygende show, folk var umættelige. De var nødt til at spille Dancing Queen to gange".

Imidlertid havde bandet svært ved at håndtere den pludselige succes, og tingene begyndte at falde fra hinanden. Det var også i den periode, at de raserede et værelse på et vestsjællandsk kursuscenter.

"Vi havde forskellige ambitioner", forklarer bandets bassist, der selv har kørt flere blues-rock-projekter sideløbende.

"Vi var nok for mange store ego'er samlet på ét sted, og vi kunne ikke blive enige om, om vi var ved at sælge ud af vores kunstneriske integritet - eller vi bare skulle give publikum, hvad de ville have".

Siden er flere 'øvere' endt i kaos, og onsdag stod det altså klart, at bandet ikke kunne nå til enighed om en sætliste til den kommende juleafslutning.

"Det har været en fantastisk rejse", kommenterer bandets keyboardspiller, som længe har gået med drømme om en solokarriere.

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.

Powered by Labrador CMS