Inger Lise Pedersen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det var med stor vemod, vi modtog budskabet om Inger Lise Pedersens pludselige død den 8. februar.

Inger Lise blev ansat på Rønbækskolen i 1974. Hun har været klasselærer for flere klasser, ellers underviste hun især i matematik og hjemkundskab. Gennem flere år var hun medlem af Matematiklærerforeningens bestyrelse, og i en periode var hun vores tillidsrepræsentant i DLF.

Vi oplevede Inger Lise som en livlig, flittig og engageret kollega, der dog aldrig tabte jordforbindelsen. I fritiden var hun aktiv i spejderbevægelsen, hvor hun deltog i flere arrangementer i udlandet, blandt andet en rejse til Indien. Desuden havde Inger Lise en stor familie med mand, børn og børnebørn, som hun glædede sig til oftere at nyde samværet med, når hun om godt et år kunne gå på efterløn. Til den tid skulle drømmene om besøg på flere spændende rejsemål sammen med ægtemanden og gode venner også realiseres. I frokostpauserne deltog vi ivrigt i fantasierne om den tredje alders mange muligheder. - Desværre blev planerne aldrig ført ud i livet. Inger Lise døde af en hjerneblødning, få uger før hun fyldte 59 år.

Vore tanker går til Inger Lises familie, der har mistet et livgivende midtpunkt.

På skolen vil vi savne Inger Lises hjælpsomhed og muntre snak.

Ruth Ludvigsen

for kollegerne på Rønbækskolen, Hinnerup