Karen Skriver Hansen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Ved lærer Karen Skriver Hansens død.

Det var med dyb sorg, vi modtog meddelelsen om Karens alt for tidlige død. Alle havde vi håbet til det sidste, at Karens ukuelige vilje og lyst til livet havde sejret over sygdommen.

Karen har været ansat på Melby Skole siden 1979. Lige fra starten har Karen været dansk- og klasselærer og dermed det stabile og kærlige holdepunkt for sine elever. Hendes faglige engagement og dygtighed i matematik, specialundervisning, samfundsfag og idræt fik mange elever glæde af. Karen var såvel på det faglige som det menneskelige plan en højt kvalificeret lærer, som også nød stor anerkendelse blandt elevernes forældre.

Karen besad alle den gode vens og kollegas egenskaber. Hun var initiativrig og engageret, altid loyal og parat til at lytte. I tidens løb har hun med stor energi været drivkraften i mange af skolens større arrangementer, feature, idrætsdage med mere. Ikke mindst lagde Karen mange kræfter i arbejdet som leder af skolens pædagogiske råd og i skolebestyrelsen.

Vi vil alle savne Karen og mindes hendes altid lyse sind og gode humør. Vore tanker og medfølelse går til hendes nære familie i denne svære tid.

Ære være Karens minde.

Alle ansatte ved Melby Skole

Powered by Labrador CMS