Debat

Det er sivet ind

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I utallige læserbreve og også på konferencen 'perspektiver og visioner for OK 97' (bemærk, at der var lagt op til at se fremad) har Reinhard Werner den ene gang efter den anden luftet sin utilfredshed med kongressens beslutning om decentral løn.

Af egen erfaring som kongresdelegeret kan jeg sagtens genkende Reinhard Werners frustration over at være kommet i mindretal, men det er jo demokratiets betingelser.

Snart skal vi alle i gang med at opstille krav til OK 97, og vi er vel trods alt enige om, at det gælder om at skabe enighed i foreningen, så vi alle kan gå ud og stemme ja næste gang. En enighed, der efter min bedste overbevisning kun opnås, hvis vi holder op med at slå hinanden i hovedet med de samme argumenter gang på gang.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Lad os kort konstatere, at vi er politisk uenige og derefter komme i gang med en konstruktiv debat.

En debat, der da heldigvis også blev lagt op til på ovennævnte konference.

Marianne Lund

næstformand

Lærerkreds 42, Bramsnæs

Powered by Labrador CMS