Uskolet

Uskolets sidsteøjebliksguide til folketingsvalget

Er du stadig i tvivl om, hvem du ikke vil stemme på den 5. juni? Her kommer et hurtigt overblik over, hvad de enkelte partier mener om verdens vigtigste emne:

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

A

Socialdemokratiet. Folkeskolelærerne skal måles og kontrolleres i hoved og røv, alle skal være på skolen hver dag i laaaang tid, og til sidst skal de lockoutes! Aj, det' gas. Hvad? For tidligt?

B

Radikale Venstre. Flere udflugter i franske elbiler med skolens kunstforening til selvbevidste Politiken Plus-arrangementer på hvidkalkede højskoler om urban gardening i EU.

C

Det Konservative Folkeparti. Øgede resurser til skolepatruljerne på Frederiksberg. Noget med familien.

D

Nye Borgerlige. Det er os eller dem. Men kald det da bare differentieret undervisning. Flere negere i Halfdan Rasmussen-rim.

E

Partiet Klaus Riskær Pedersen. Nyt fag på skoleskemaet: mandatsvig. CyberCity til at overtage driften af de nationale test. Folkeskolen skal skifte navn til Klaus Riskær Pedersen.

F

Socialistisk Folkeparti. Har aldrig helt forstået, hvorfor det skulle være så morsomt: The ice IS sgu da for helvede melting at the poles?!

I

Liberal Alliance. Flere penge til privatskoler: Lær, hvordan du bliver så rig, at du ikke behøver at betale skat. Merete Riisager tilbage til virkeligheden.

K

KristenDemokraterne. Ingen seksualundervisning før ægteskabet. Flere vikarer for partiformænd.

O

Dansk Folkeparti. Burka, burka, burka! Grænsebomme! Burka? … Grænsebomme? Øv. Det plejede at virke. Men vi har stadig Alex ­Ahrendtsen. Ham har vi stadig.

P

Stram Kurs. Flere tændstikker på skolebiblioteket.

V

Venstre. Også på uddannelsesområdet er Lars Løkke meget opsat på at samarbejde med - jamen, alle. Måske lige bortset fra næstformand Kristian Jensen.

Ø

Enhedslisten. Vi støtter op om Mette Frederiksen, som står til at blive statsminister. Med en stemme på os er du dermed tættere på stadig ikke at få indflydelse.

Å

Alternativet. Dem, der har bedre meningsmålinger, er bare nogle skide privilegieblinde røvhuller, som ikke forstår sig på en ordentlig fest med akrobater, der jonglerer.

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.

Powered by Labrador CMS