Else H. Funnell

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Else H. Funnell døde den 26. januar 1998 efter længere tids tiltagende sygdom. Else blev 72 år. Hun kom til Kibæk Skole som nyuddannet lærer fra Skive Seminarium. Hun havde inden uddannelsestiden været bosat i England og været engelsk gift, men da hendes mand døde, flyttede hun tilbage til Danmark og startede på at læse til lærer.

Else var et positivt og varmt menneske, der interesserede sig meget for andres velbefindende. Hun var god til at huske fødselsdage og andre mærkedage. Elses undervisningsområde var fortrinsvis engelsk og specialundervisning, hvor især de svage elever havde hendes bevågenhed.

Else var i mange år sekretær i lærerrådet.

Som 67-årig gik Else på pension og flyttede til Sorø for at være nærmere den yngste datter og hendes familie. Som pensionist beskæftigede hun sig meget med slægtsforskning og bridge.

Vore tanker går til Elses to piger og deres familier.

Æret være Elses minde.

Kollegerne på Kibæk Skole