Uskolet

Vigtigt at kunne sætte grænser over for sin familiepsykolog

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det er af største væsentlighed at kunne sige klart og tydeligt fra over for sin familiepsykolog, hvis man har en af dem, der er parat til at gøre hvad som helst for at få opmærksomhed. Det mener et flertal af familier.

»Hvis man ikke sætter grænser, vil mange familiepsykologer udvikle uhensigtsmæssige reaktionsmønstre«, mener et familiemedlem. »Og der er det altså børnenes og forældrenes opgave at sige stop. Hvis ikke man formår at melde klart ud, kan det ende med, at ingen gider være sammen med vedkommende. Og så har man faktisk svigtet sin familiepsykolog«.

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.

Powered by Labrador CMS