Uskolet

Skole har succes med ny »break your own device«-strategi

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

En centralt placeret skole har den seneste tid haft succes med en ny fortolkning af det såkaldte BYOD. »Ja, vores break your own device-strategi går ud på«, fortæller en stolt it-ansvarlig, »at eleverne selv medbringer deres egen computer hjemmefra. Og så ødelægger de den her. På den måde undgår vi som skole at bruge en masse resurser på udstyr, som alligevel ikke lever op til elevernes krav til modstandsdygtighed«. Han fortsætter: »Også ud fra et differentieringsperspektiv giver ordningen mening, eftersom nogle jo erfaringsmæssigt smadrer mere end andre«.

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.

Powered by Labrador CMS