Inge Lise Agerskov

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Talepædagog Inge Lise Agerskov døde på Hospice i Vejle onsdag den 10. februar 1999, 59 år.

Inge Lise var ansat ved PPR (Pædagogisk Psykologisk Rådgivning) i Brande-Ikast Kommuner fra 1. oktober 1993. Vi lærte Inge Lise at kende som en fagligt dygtig og seriøst arbejdende talepædagog. Hun gik på sin stille måde ind i fællesskabet og blev en værdsat del af PPR. Hendes lune og humor var med til at skabe et godt klima på kontoret. Vi fik glæde af hendes kreative evner - blandt andet illustrerede hun PPR's servicedeklaration.

Vi er glade for, at Inge Lise bevarede kontakten til kontoret gennem sygdomsperioden. Når hun magtede det, kørte hun til Ikast og var med i kontorets liv. Hendes største ønske var at vende tilbage til arbejdet. Hun følte, at hun svigtede de børn, der måtte undvære undervisning. Desværre måtte hun gang på gang udskyde tidspunktet for raskmeldingen.

Vi vil bevare mindet om Inge Lise som en god kollega.

Personalet ved PPR

Brande-Ikast Kommuner