Biller søges

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Philip Francis Thomsen er biologistuderende på Københavns Universitet. Han deltager i et internationalt projekt om registrering af billen eghjorten (Lucanus cervus) i Danmark med henblik på dens tidligere udbredelse i landet. Billen er desværre uddød herhjemme, men et stort antal eksemplarer findes formentlig på museer, i skolesamlinger eller private samlinger.

Derfor har han brug for din hjælp. Hvis I har skolesamlinger, der indeholder danske eghjorte fanget i Danmark, eller har kendskab til andre samlinger, vil det være meget betydningsfuldt for projektet at få registreret dem. Kontakt Philip Francis, så han kan kontakte samleren med henblik på data om billen.

Foreløbig har han registreret data fra biller i tre samlinger: Zoologisk Museum i København og Svendborg og Naturhistorisk Museum i Århus.

Du kan kontakte Philip Francis på telefon 2714 2046 eller 7730 3417 eller på mail: francis@webspacy.com