Ny chef for dlf/a

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Frank A. Jørgensen kan nu fjerne ordet 'konstitueret' foran titlen som forretningsfører i lærernes arbejdsløshedskasse dlf/a. A-kassens hovedbestyrelse har netop udnævnt ham som øverste chef for a-kassens sekretariat i Kompagnistræde i København.

Frank Jørgensen er 45 år og oprindelig uddannet lærer fra Hellerup Seminarium. Han har undervist på Nordstrandskolen i Dragør, hvor han stadig har sit hjem. Han var skolevejleder og i otte år formand for lærerrådet på Nordstrandskolen. I 1982 blev han koordinator af ungdomsvejledningen i Dragør, og siden avancerede han i det kommunale system og blev i 1994 leder af kommunens bistands- og arbejdsmarkedsafdeling.

I 1996 kom han til dlf/a som souschef, og 1. september sidste år blev han konstitueret i stillingen som forretningsfører efter Holden Schmidt.