Uskolet

Nej, dine elever er da ikke spor trætte af at høre om corona

Efter snart et år er børn ligesom os voksne stadig helt pjankede med at høre mere om den spændende pandemi. Her er inspiration til nye vinkler i undervisningen.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Engelsk

Eleverne bør vide, at det britiske sprog beviseligt er 70 procent mere smitsomt end andre mutationer.

Historie

Gør din undervisning om hygiejne i gamle dage levende for eleverne ved at tage dem med på en onlinerundvisning inde hos din nabo.

Fysik/kemi

54 procent af danskerne er holdt op med at følge med i de daglige opdateringer af smittetal. Det er 326 flere end i går. "Bekymrende stigning", ifølge voksen.

Natur/teknologi

Sådan kan smitteopsporing hjælpe med at finde dine nøgler.

Biologi

Forløb: Mink og andre uddøde dyrearter.

Matematik

To meters afstand. Fucking to meter, herfra og derover, hvor svært kan det være?

Samfundsfag

Hvis myndighederne i en undtagelsestilstand kommunikerer på en venlig og almoderlig måde, hvor længe går der så, før befolkningen opdager, at der er indført enevælde?

Idræt

Du behøver ikke at gemme dig bag den yuccapalme, Josephines mor, du er så velkommen til at være med i 6.a's opvarmningsøvelser, her mens fitten er lukket.

Madkundskab

Ja, det fag forudsætter jo ligesom en smagssans. Den har vi mistet.

Kristendomskundskab

Det er lige nu, mens folk er udmattede, triste og afsondrede, at du virkelig kan have held med at hverve nye medlemmer til det der religionshalløj.

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.

Powered by Labrador CMS