Helle Nielsen

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det var med stor sorg, Lendum Skole modtog meddelelse om, at lærer Helle Nielsen var afgået ved døden på Rigshospitalet 7. december 2001.

Helle Nielsen fik lærereksamen fra Hjørring Seminarium i 1984 og blev kort efter ansat ved Lendum Skole. Foruden de almindelige skolefag skulle Helle også undervise i pigeidræt og håndgerning.

Helle var en dygtig og kompetent lærer, som udviste stor omsorg for sine elever. Hun vil især blive husket som en dynamisk idrætslærer, der selv gik i spidsen for at opmuntre eleverne til at yde deres bedste. Desuden var hun medarrangør af de årlige motionsløb og idrætsdage.

Helle var et positivt og humørfyldt menneske, ladet med energi. Hun var utrolig pligtopfyldende, og med den store arbejdsindsats, hun udviste både på skolen og i hjemmet, vil hun efterlade et stort savn blandt familie, arbejdskolleger og venner.

Vores medfølelse samler sig om Helles mand, Thorkild, og deres tre drenge.

Æret være Helle Nielsens minde.

På personalets vegne

Tove Stensborg, Kjeld Nielsen