Anmeldelse

Feldthaus skruer ned

Feldthaus skruer ned

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Christine Feldthaus, livsstilsekspert og storforbruger, har besluttet, at familiens energiforbrug og CO2-udledning skal kigges efter i sømmene. Gennem en periode på fem måneder følger vi Christine Feldthaus og hendes familie på vej mod målet om at blive en mere miljøbevidst familie. Det er blevet til dagbogen "Feldthaus skruer ned".

Fakta:

Titel: Feldthaus skruer ned

Forfatter: Christine Feldthaus

Pris: 230 kroner

Sider: 254 sider

Type: Bog

Forlag: Thaning & Appel

Feldthaus og familien går hele vejen, der sker både store og små ændringer, og det giver resultater. På et år vil familien spare 16.000 kroner og fem ton CO2 ved de miljøbevidste ændringer.

Om man er til økonomiske besparelser, miljøforbedringer eller begge dele, så er der masser af gode råd at hente i bogen. Der er råd om, hvad der er nemt at starte med, hvor man kan købe produkterne, hvem man kan kontakte for mere information, og hvor man kan finde mere viden. Herudover indeholder bogen mange faktasider, hvor man kan finde informationer om kompost, brændeovne, ja faktisk alt mellem himmel og jord.

Dagbogsformen gør bogen nem at læse, og så er den krydret med humoristiske bemærkninger og ærlig frustration. Hver dag har sin egen overskrift, hvilket gør bogen nem at bruge som opslagsbog.

"Feldthaus skruer ned" giver den miljø- eller pengebevidste blod på tanden. Det virker overskueligt at gå til, for vi bliver taget i hånden og hjulpet godt på vej. Efter endt læsning behøver man blot at tælle til tre og så gå i gang. 1, 2, 3 .