Anmeldelse

Watch out!
Watch out!

Watch out!

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Af alle de engelsksystemer, jeg har set og arbejdet med, er dette min klare favorit. Hvor er det dejligt, når eleverne har svært ved at lægge en undervisningsbog fra sig som i dette tilfælde med "Watch out!".

Fakta:

Titel: Watch out!

Forfatter: Louise Due, Merete B. Holm, Vivien Lee Jensen, Helle K. Petersen

Serie: Wings

Type: Bog med cd

Forlag: Alinea

Teacher's guide, som er skrevet på engelsk, er grundig og informativ. Forfatterne har ladet sig inspirere dels af Piaget, dels af Gardners mange intelligenser og forskellige læringsstile. De formår at omsætte teori til praksis med gode og afvekslende undervisningsmetoder, der gør det let at arbejde med materialet også for den nye engelsklærer. Lærervejledningen giver retningslinjer for undervisningen, og ved at følge bogen kan man både imødekomme kravene fra Fælles Mål og tilgodese flere læringsstile.

Når eleverne åbner deres Textbook, finder de et lækkert og indbydende layout, flotte billeder og spændende historier med en opsætning og et indhold, der gør den til lidt af en page turner. Emner som "At the Beach", "American teens" og "Horror" kan fange opmærksomheden hos en ellers kritisk målgruppe. Elever i 6. klasse definerer ofte sig selv ud fra venner og interesser, og denne bog giver rige muligheder for at identificere sig med teenagere fra USA, Skotland og Australien.

I starten af hvert kapitel introduceres et grammatisk emne, som derefter indgår i sammenhæng med teksterne, og på den måde står grammatikundervisningen ikke alene.

Især vil jeg fremhæve Workfolio, som er et glimrende materiale. Emnerne afsluttes med en selvevaluering på engelsk ud fra trinmålene for 6. klasse. Det er lige til at gå til, og det er et plus for travle lærere, der plejer at lave alting selv.

Powered by Labrador CMS