Debat

En spade for en spade

Lokalaftaleopgørelse

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Mit ærinde er at anmode om mulighed for gennemskuelighed og deraffølgende en styrket forhandlingsposition for Lærerforeningens kredse i arbejdet for at få aftaler med kommunerne omkring lærernes arbejdstid. Når man ser DLFs og Folkeskolens opgørelse over hvilke kommuner der har lokalaftaler med DLF, er der blandt de registrerede kommuner nogle der ikke har en aftale, men derimod har et forståelsespapir. Et forståelsespapir er ikke en aftale da det ikke har nogen arbejdsretslig virkning. Jeg vil gerne anmode om at DLF og Folkeskolen laver en reel opgørelse af disse forhold, for at give os alle en styrket forhandlingsposition i forhold til modparten, og en platform i forhold til at kunne diskutere aftalemæssige forhold på et oplyst grundlag.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Powered by Labrador CMS