*redigeret FULDT* Gratis kompetencegivende kursus for madkundskablærere!

*redigeret FULDT* Gratis kompetencegivende kursus for madkundskablærere!

Styrk din faglighed og opkvalificer dine kompetencer i faget madkundskab. Få styr på madlavningens fysik og kemi og fødevarers madfunktionelle egenskaber. Dyk ned i madkundskabsdidaktik, madæstetik, og sensorik, og bliv klædt bedre på til at anvende praktiske øvelser til at illustrere teorien. Få praktisk erfaring gennem undervisning og øvelser udviklet af ledende forskere og undervisere, herunder lektor i madkundskab og lærer Helle Brønnum Carlsen, professor i madkundskab Karen Wistoft og professor i gastrofysik Ole G. Mouritsen. Kurset løber over 14 eftermiddage fra januar til maj 2018 med undervisning på Københavns Universitet og University College Capital. Kurset er gratis for alle madkundskabslærere. Tilmelding sker efter først til mølle princippet. For mere information om kurset, kontakt Bat-El Menadeva Karpantschof på telefon 35 33 45 04 eller mail b.menadeva@food.ku.dk

Start dato: 15. januar 2018
Slut dato: 15. maj 2018
Hjemmeside:
Pris: 0

Oprettet: 2. november 2017