”Vores krav til arbejdsgiverne er en større lønmæssig anerkendelse til sygeplejerskerne, og at vi sender en fælles appel fra overenskomstparterne til Christiansborg om trepartsforhandlinger, hvor parterne i fællesskab forpligter sig til at arbejde for at indhente sygeplejerskernes historiske lønefterslæb,” siger Grete Christensen til Sygeplejerådets hjemmeside.

Sygeplejerskerne har afsendt konfliktvarsel

Et snævert flertal af medlemmerne i Dansk Sygeplejeråd stemte nej til OK21-resultatet. Derfor afsendte Sygeplejerådet i dag konfliktvarsel til arbejdsgiverne. "Vi ser ingen anden udvej", siger formand, Grete Christensen på Sygeplejerådets hjemmeside. Dansk Sygeplejeråd har besluttet at varsle konflikt for 10 % af medlemmerne ansat i kommuner og regioner. Konsekvensen af konfliktvarslet betyder, at Dansk Sygeplejeråd fra midnat mellem torsdag d. 20. maj og fredag d. 21. maj vil kunne påbegynde den lovligt varslede konflikt.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Dansk Sygeplejeråd: "Sygeplejersker varsler konflikt"

Powered by Labrador CMS