Tillidsrepræsentant og lærer på Louiseskolen i Haderslev, Debbie Nielsen, var den heldige vinder af hovedpræmien i Folkeskolens julekonkurrence 2018.

Ny tillidsrepræsentant vandt hotelophold i Folkeskolens julekonkurrence

Med støtte fra Lærerstandens Brandforsikring har de faglige netværk på folkeskolen.dk fået et boost. Men hvornår begyndte denne særlige indsats? Med et korrekt svar på dette spørgsmål (oktober 2016) sikrede en lærer sig et hotelophold for to.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

For en heldig lærer starter 2019 endnu bedre end forventet - lærer og tillidsrepræsentant på specialskolen Louiseskolen i Haderslev, Debbie Nielsen, har nemlig vundet et weekendophold for to med alt betalt i Folkeskolens julekonkurrence.

Alle, som deltog i én af de fire adventskonkurrencer på Facebook, var med i hovedkonkurrencen. Blandt knap 950 besvarelser vandt Haderslevlæreren med sit korrekte svar på, hvornår boostet af folkeskolen.dk's faglige netværk med støtte fra Lærerstandens Brandforsikring startede: i oktober 2016. Og det på trods af, at inspirationen fra de faglige netværk ind imellem drukner lidt i mængden:

"Jeg kender de faglige netværk på folkeskolen.dk og bruger det lidt 'on and off', for der kommer jo tilbud mange steder fra. Men det er godt med et sted, hvor man kan læse og blive klogere", siger Debbie Nielsen og fortsætter:

"Jeg bruger folkeskolen.dk til at holde mig orienteret om, hvad der sker, og hvilke meninger der er om det. Det er godt at blive klædt på med gode argumenter, hvis man selv er optaget af noget. Én ting er at mene og synes noget om en sag, men på folkeskolen.dk kan jeg læse udtalelser fra folk, der har forstand på en sag, eller resultater fra undersøgelser, så der kommer noget pondus bag mine holdninger".

Som nyvalgt tillidsrepræsentant siden august har hun været på TR-kurser på to af Sinatur-hotellerne, og hun ser i dén grad frem til et gensyn:

"Da jeg var på TR-kurser blev jeg simpelthen så positivt overrasket over Sinatur-hotellerne. Både værelse, omgivelser og restauranten - det er jo gourmet, og det havde jeg slet ikke forventet! Men TR-kurserne er meget intensive - vi lærer virkelig meget, og det er simpelthen så spændende - så jeg glæder mig helt vildt til at opleve et af hotellerne på en privat tur, hvor der er tid til også at nyde omgivelserne", lyder det fra den glade lærer.