Debat

Vi sætter x ved Morten Refskov

En visionær, dygtig og involverende formand

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I Midtvendsyssel Lærerkreds har vi brugt den seneste uge på at lytte til, hvad vores medlemmer og ikke mindst vores tillidsrepræsentanter har af ønsker til en ny formand. Selvom et formandsvalg for mange af vores medlemmer er langt fra den virkelighed de befinder sig i, så er der faktisk også medlemmer, der har givet deres ønsker tilkende. ”Vi har brug for udvikling og forandring”, og valget faldt entydigt på Morten Refsskov.

I torsdags blev det så kredsstyrelsens tur til at lytte til, hvad de tre formandskandidater har af visioner og ambitioner for medlemmerne og foreningen, og vi er ikke i tvivl. Med Morten får vi den formand, vi drømmer om; en formand der vil styrke dialogen, bedre demokratiet i foreningen og skabe tydelig fælles retning. Morten vil kunne stå i spidsen for en nærværende forening, som inddrager alle foreningens led på en ny og mere handlingsorienteret måde.

Morten besidder mange af de kompetencer en dygtig formand skal have. Han er en skarp og ærlig kommunikatør, der med strategisk analyse og underbyggede argumenter loyalt formidler de beslutninger, der træffes. Hans tid i hovedstyrelsen har udviklet hans evne til at være nysgerrig, lyttende, undrende og deltagende, og vi er slet ikke i tvivl om, at med Morten som formand, vil foreningen forandre sig i samme tempo som medlemmerne.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

I Midtvendsyssel Lærerkreds ved vi, at Morten med sin vilje, energi, vedholdenhed og tro på foreningens fremtid vil kunne samle handsken op og levere sammen med alle de andre gode og dygtige folk i toppen af vores forening. Der er tid til ny inspiration.