Debat

Vi er flere, der stemmer på Morten!

Topniveauet er højere. Potentialet større. Han vil skabe nødvendig forandring med respekt for alt det, som skal bevares. Derfor stemmer de delegerede fra Gladsaxe - Signe, Rasmus og Thomas - på Morten.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg kender Morten fra baglandsmøder i Hovedstadsområdet. Her er han lyttende, analytisk og konkluderer samlende på de mange indlæg. Han er altid velforberedt. Hans viden er stor. Hans indsigt er imponerende. Morten sætter retning, men går ikke solo. Han ved, at forandring kræver følgeskab.

Vi har cyklet sammen fra utallige møder. Om han ganske hemmeligt sænker tempoet lidt for min skyld ved jeg ikke, men jeg ved, at Morten besidder en ordentlighed, som få. Han er troværdig og autentisk. Jeg stoler på Morten og har ganske naturligt delt mange dilemmaer, problematikker og tanker med ham.

Vi sidder sammen i Læreruddannelsesudvalget på Københavns Professionshøjskole. Med baggrund heri er jeg ret sikker på, at uddannelsespolitikken vil få en tiltrængt opprioritering, hvis vi sætter Morten i formandsstolen. Hvis jeg var lærerstuderende ville jeg stemme på Morten.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Alle ved, at Morten brænder for sagen. Hans kommunikative evner er velkendte. De sidste skridt mod at blive en god formand, vil han tage, hvis vi giver ham muligheden.

Powered by Labrador CMS