Debat

Vejle anbefaler Morten

I Vejle Lærerkreds har modne overvejelser ført til en enstemmig anbefaling af Morten Refskov som ny formand for Danmarks Lærerforening

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I Vejle Lærerkreds har vi haft mange gode og respektfulde diskussioner om, hvorledes vi ønsker at forholde os til formandsvalget i Danmarks Lærerforening. Vi har været enige om, at de tre kandidater alle besidder gode egenskaber og har erfaring til at være værdige bejlere til hvervet som formand i DLF.

I sidste ende har en enstemmig kredsstyrelse i Vejle Lærerkreds dog valgt at anbefale de delegerede til kongressen på onsdag at stemme på Morten Refskov. Det gør vi, fordi vi ser for os en revitalisering af Danmarks Lærerforenings ledelse med Morten ved roret. Hans tilgang til den store opgave, han har meldt sig til, har været præget af både ydmyghed og beslutsomhed. Hans evner til at formulere sig har stået tydeligt ved valgmøderne, ligesom hans velforberedthed har. Morten evner også i høj grad at læse stemningen i et lokale og gribe øjeblikket, så han dermed kan sætte den dagsorden, der til enhver tid skal til.

Mortens analytiske evner fejler intet og hans politiske tæft er åbenbar og lader sig dagligt aflæse i de arbejdsvilkår, han, med sin kredsstyrelse, har sikret sine kolleger i Ballerup.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Han er samarbejdets mand, og Morten har i disse dage vist, at han både søger og påskønner de råd og input, hans kolleger kan give ham. Morten har formået at vende svagheder til åbenlyse styrker i sin tid i Danmarks Lærerforenings centrale organ. Mortens konstruktive og principfaste, men dog åbentsindede, håndtering af den virkelighed, politisk som organisatorisk, en lærerfagforening befinder sig i, kan vise sig afgørende for at der også er en stærk lærerforening i fremtiden.

Powered by Labrador CMS