Debat

Fornyelse kræver forandring

Ishøj Lærerkreds anbefaler Morten Refskov som formand

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Efter at have drøftet formandsvalget i kredsstyrelsen anbefaler Ishøj Lærerkreds at stemme på Morten Refskov som formand for Danmarks Lærerforening.

Med Morten er det vores vurdering, at vi får en formand der formår at løfte arven fra Anders Bondo og bringe fornyelse udad til såvel som indad. 

Vi oplever Morten  som den klareste, tydeligste og mest gennemslagskraftige af de tre kandidater:  

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Dette gør vi på baggrund af vores samarbejde med Morten gennem de seneste år, hvor vi har oplevet Morten som et hårdtarbejdende, dedikeret, tillidsvækkende og ikke mindst dygtigt hovedstyrelsesmedlem. Vi har oplevet Morten som et nysgerrigt, lyttende og anerkende menneske, der er utrolig stærk analyltisk og som kommunikerer klart og sagligt.

Det er vores oplevelse at Morten favner bredt og vil kunne samle foreningen gennem involvering og samarbejde og ad denne vej bringe Danmarks Lærerforening godt videre.

 Fornyelse kræver forandring og med Morten er det vores klare opfattelse at den fornyelse alle tre kandidater