Debat

Formandsvalg - En sikker hånd på rattet

Birthe Cramon formand for Vejen lærerkreds og næstformand Henrik Olsen i Vejen lærerkreds - vi anbefaler Gordon Ørskov Madsen, som ny formand for DLF

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vi anbefaler Gordon Ørskov Madsen, som den nye formand for DLF, da vi mener, at med Gordon ved rattet, får vi den helt rigtige til at styre os trygt og sikkert igennem implementeringen af den nye arbejdstidsaftale. Gordon har en bred, faglig organisatorisk erfaring og han har været med i hele forhandlingsforløbet om A20. Han vil være i stand til at holde KL fast i samarbejdssporet.

I Vejen lærerkreds har vi flere gange gjort brug af Gordons organisatoriske erfaring – sidst da vi indgik en  Fælles Forståelsesramme for lærerne i Vejen kommune. Vi er altid blevet mødt af Gordons oprigtighed, indsigt og store faglige viden, og mærket, at det har ligget ham meget på sinde at hjælpe de lokale kredse med at indgå lokale aftaler. 

Med Gordon får vi en formand, der både har en bred erfaring og  stor indsigt i såvel det centrale som det lokale arbejde. Derfor er det oplagt for os, at Gordon Ørskov Madsen overtager jobbet som formand.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget