Debatten skal drejes

Lærer Rikke Boelstofte, Middelfart - hvorfor er du på kongres?

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"Jeg er taget på kongres, fordi jeg synes, det er vigtigt, at vi sikrer kvalitet. Det er vigtigt at dreje debatten derhen, at den handler om kvaliteten og ikke så meget om arbejdstiden. Jeg synes, udmeldingerne fra KL bærer præg af uvidenhed. Det er som om, man har sat sig fast på ét spor, der hedder økonomi, og så handler det om at presse. Man kan presse lærerne på tid, men man taler ikke om kvalitet i undervisningen".

"Vi er ikke ramt af fyringer hos os, men vi har fulgt meget med i debatten om Odense, hvor vi har vores tidligere skolechef siddende (Poul Poul Anthoniussen, red.). Det undrer os jo noget, at der er så stor forskel på det arbejde, han lavede hos os i forhold til nu i Odense. Hos os kunne han godt indgå en masse aftaler. Der kunne han godt lave jobbank og sikre, at der blev lavet forflyttelser, inden der blev fyret.